Četvrtak, 07 Svi 2015 09:52

  Stankovcima još jedna nagrada

  U svega nekoliko mjeseci u Općinu Stankovci otišla je još jedna vrijedna nagrada. Općina Stankovci dobila je priznanje za uspješnost privlačenja ulaganja .
  - U svega nekoliko mjeseci dobiti dva vrijedna priznanja, i to u godini kada su najčešće riječi koje se spominju "kriza" i "recesija", svakako ima višestruku vrijednost i značaj - kazao je Željko Baradić, načelnik Općine Stankovci.
  Ono što je posebno vrijedno spomena jest da su na razini Hrvatske nominirane tri jedinice lokalne samouprave, a sve tri su i Zadarske županije; Grad Benkovac, Općina Stankovci i Općina Poličnik.
  - Ja sam i primajući nagrdau rekao kako nije lako biti konkurencija prijateljima, no to je zaista jedan znak da se u našoj regiji dosta događa po poitanju gospodarstva - rekao je Baradić.
  Podsjetimo, u Poslovnoj zoni "Novi Stankovci" izgrađeno je 11 gospodarskih objekata, tri su u izgradnji, a dva investitora u fazi su ishodovaja potrebne papirologije.
  - Moram istaknuti kako je danas, nažalost, usporena poduzetnička aktivnost, te je teže dobiti kredit od banke nego ishodovati građevinsku dozvolu - zaključio je Baradić, dodavši kako se i unatoč tome u zoni svaki dan nešto događa samo malo sporije nego prethodne godine.
  Svakako i ova nagrada poticaj je čelnim ljudima Općine Stankovci da nastave s razvojem zone, otvaranjem radnih mjesta, te time i punjenjem općinskog proračuna.
  www.ezadar.hr

  Zadnje objavljeno

  Transparentnost općinskog proračuna

  Institut za javne financije predstavio je 1. srpnja 2020. godine  rezultate istraživanja transp...

  Javni poziv za općinske nagrade 2020

  Javni poziv za općinske nagrade 2020...

  Javna tribina "Nije mi teško-zajedn…

  U ponedjeljak 29. lipnja 2020. godine u 19 sati u dvorani Doma kulture u Stankovcima održat će se ja...

  Pretežno oblačno

  -1°C

  Stankovci

  Pretežno oblačno

  Vlažnost: 68%

  Vjetar: 19.31 km/h

  RADNO VRIJEME: 7,00 - 15,00 sati

  RAD SA STRANKAMA:  8,00 - 14,00 sati

  DNEVNI ODMOR: 10,00 - 10,30 sati

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA